Doelgerichte deskundige
dienstverlening

Meester Louis Christoffels

Is sedert 1987 advocaat bij de Balie van Tongeren, (ondertussen Balie Limburg), en verschaft vooral juridische dienstverlening aan ondernemers en bedrijven: ondernemings- en vastgoedrecht - bouwrecht – incasso van facturen – contractenrecht – beslagrecht - slachtofferrecht.
> Volg blog

Meester Ralph Neven

Verbonden aan Balie Tongeren vanaf 2002, heden Balie Limburg, en legt zich vooral toe op de vakgebieden: huurrecht – verkeersrecht – incasso bouwsector – burgerlijke aansprakelijkheid – begroting letselschade – strafrecht – onteigeningen.
> Volg blog

Meester Ann Claessens

Verbonden aan Balie Tongeren sedert 2002, heden Balie Limburg, en concentreert haar dienstverlening op het vreemdelingenrecht en personen- en familierecht: echtelijke problemen, personen die samenwonen, vereffenen en verdelen van huwgemeenschappen, erfrecht.
> Volg blog

Meester Dana Ivanovic

Dana Ivanovic behaalde haar Master in de Rechten aan de Universiteit Hasselt. Zij behaalde tevens een LL.M. European Law School met onderscheiding aan de Universiteit Maastricht.

Sinds 2018 is zij lid van de Balie Limburg en verbonden aan ons kantoor.

In 2019 nam zij deel als finaliste aan de Limburgse Pleitwedstrijd.

Dana Ivanovic legt zich toe op alle aspecten van het burgerlijk recht, met een bijzondere interesse voor het ondernemingsrecht, privaat bouwrecht, contractenrecht en huurrecht.
> Volg blog

Nadia Dominici

Nadia is sinds 2001 verbonden aan ons kantoor. Zij is het eerste aanspreekpunt zowel aan de telefoon als aan het onthaal, staat in voor het agendabeheer en ondersteunende administratieve werkzaamheden. .